HORECA ONTWERP EN PROJECT INRICHTING IN ÉÉn

Wilt u een succesvolle horeca zaak hebben dat gastvrijheid uitstraalt, écht uniek is en de status quo uitdaagt? Begin dan vandaag nog met het ontwerpen van een concept met ons! Passie en creativiteit vormen de kern van ons werk. Wij zorgen ervoor dat u vooraf in een 3D ontwerp een impressie heeft van uw zaak, zonder ook maar iets gebouwd te hebben. We creëren een passend plan bij uw persoonlijkheid met een 'wauw-effect'. Daarnaast streven wij er ook altijd naar om met het project binnen uw budget te blijven. Doordat we de gehele inrichting kunnen leveren, beheersen we ideaal uw budget en bespaart u geld achteraf omdat u onnodige fouten voorkomt!

Wij zijn van concept tot uitvoering uw persoonlijke partner

De Horeca Architect is uw partner vanaf het begin als het gaat om het concept tot aan het einde wanneer het gaat om de inrichting van uw horeca zaak. Van ontwerp tot oplevering heeft u één enkele professionele architect als contactpersoon. We zorgen ervoor dat u een gastvrije ontwerp krijgt. Hierdoor zullen uw klanten zich thuis gaan voelen. Dat komt natuurlijk ten goede voor uw verkoop in uw zaak. Daarnaast stoppen we niet bij het maken van alleen een goed interieurontwerp dat de status quo in de horeca uitdaagt! Wij leveren ook de complete losse inrichting voor uw zaak met meubilair dat een uiterst interessante prijs/kwaliteit verhouding heeft. Verder ontzorgen we u ook bij uw complete huisstijl: we maken een logo, website, menukaart en tevens ook een reclamevideo, zodat u ook online klaar bent om meer exposure te krijgen.

Een social media waardige horecazaak creëren

Het oog wilt tegenwoordig ook wat zien. Op internet verschijnen overal foto's van klanten die een leuke ervaring hebben gehad in een restaurant, cafe of bar. Dit deelt men op social media, wat automatisch reclame oplevert voor uw zaak. Wij zijn ons hier uiterst bewust van en maken interessante sfeervolle ruimtes voor uw horeca gelegenheid, zodat men volop erover gaat praten. Deze herkenbare elementen in uw interieur zorgen voor dat iconische beeld waardoor mensen zullen zeggen: ''Daar wil ik ook naartoe!''
INTERIEURONTWERP
Wij maken een 3D ontwerp geheel passend binnen uw concept. We vinden het belangrijk dat u van te voren precies weet hoe de sfeer in uw zaak wordt. Een sfeervolle 3D animatie kost bij ons maar 15EUR/m2!
PROJECTINRICHTING
De Horeca Architect heeft een eigen productie van meubels en daarnaast een zéér scherpe inkoop, direct bij kwalitatieve meubel producenten. Wij kopen altijd direct bij de bron in om de scherpste prijs te krijgen.
Open chat
Hartelijk welkom. Hoe kunnen we u helpen? Stuur nu een WhatsApp bericht met uw vraag en kom direct in contact met ons :)