HORECA ONTWERP EN PROJECT INRICHTING IN ÉÉN

Architects of creative hospitality concepts

Wilt u een succesvolle horecazaak hebben dat gastvrijheid uitstraalt, écht uniek is en de status quo uitdaagt? Start dan samen met ons met het ontwerpen van uw concept. Passie en creativiteit vormen de kern van ons werk. Wij zorgen ervoor dat u vooraf in een 3D ontwerp een impressie heeft van uw zaak, zonder ook maar iets gebouwd te hebben.
We creëren een passend plan wat aansluit bij uw identiteit en met de juist look & feel in elke ruimte. Daarnaast zorgen wij er ook altijd voor om met het project binnen uw budget te blijven. Doordat wij naast het ontwerp ook de gehele horeca inrichting kunnen leveren, beheersen we ideaal uw budget en bespaart u tijd en geld omdat u maar met één partij hoeft te schakelen.

Wij zijn van concept tot uitvoering uw persoonlijke partner

De Horeca Architect is uw partner van concept tot realisatie. Van ontwerp tot oplevering heeft u één enkele professionele architect als contactpersoon. Wij zorgen ervoor dat u een stijvol, onderscheidend en functioneel ontwerp van ons ontvangt, dat uiteraard aansluit bij uw beoogde doelgroep.

De online beleving

Het oog wilt ook wat. Social media speelt in de horeca een onmiskenbare rol.
Wij zijn ons hier uiterst bewust van en ontwerpen interessante sfeervolle ruimtes voor uw horecagelegenheid. Aandacht voor unieke elementen in combinatie met verrassende materialen zorgen voor de juiste totaalbeleving. Want de gastreis begint tegenwoordig online, en juist dáár moet de beleving al kloppen. Op die manier leidt een eerste indruk uiteindelijk tot grotere naamsbekendheid, een beter imago én daardoor meer reserveringen. 
INTERIEURONTWERP
Wij ontwerpen een uniek concept voor uw horecazaak. Samen gaan we aan de slag met hoe uw zaak eruit moet komen te zien en begeleiden we u in de realisatie. Vraag naar de mogelijkheden.
PROJECTINRICHTING
De Horeca Architect heeft een eigen productie van meubels en daarnaast een zéér scherpe inkoop, direct bij kwalitatieve meubel producenten. Wij kopen altijd direct bij de bron in om de scherpste prijs te krijgen.
Chat openen
Hartelijk welkom. Hoe kunnen we u helpen? Stuur nu een WhatsApp bericht met uw vraag en kom direct in contact met ons :)