Horeca stoelen

Horecastoelen

De Horeca Architect levert al uw maatwerk horecastoelen. Wij zijn inmiddels uitgegroeid tot een leverancier van horeca stoelen in uiterst gevarieerde segmenten en kwaliteiten. We kunnen u horeca stoelen van diverse kwaliteiten en prijzen bieden. Bij De Horeca Architect worden al uw stoelen maatwerk geproduceerd. Dit betekent dat er altijd een stof en kleur naar keuze mogelijk is.

We zien in de horeca stoelen diverse trends naar boven komen. Warm hout & stoel staal is momenteel erg trendy. Daarnaast zijn er qua stoffen veel mogelijkheden. Momenteel worden met name velvet stoffen erg veel verkocht. Zachte natuurkleuren en pastelkleuren bevelen we zeer aan.
De horeca stoelen die u hierboven in onze collectie heeft gezien zijn onze meest verkochte modellen. Hiernaast kunnen wij ook exclusieve horeca stoelen van bepaalde merken leveren. Ook kunnen wij voor u op zoek naar een horeca stoel die u ergens heeft gezien. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.
Chat openen
Hartelijk welkom. Hoe kunnen we u helpen? Stuur nu een WhatsApp bericht met uw vraag en kom direct in contact met ons :)