HORECAMEUBILAIR

Horeca meubilair koopt u voor scherpe tarieven bij De Horeca Architect. U kunt bij ons maatwerk horecameubilair laten maken. Hierbij krijgt u persoonlijk advies. Wij leveren de meest unieke stoelen, banken en tafels. Wilt u stijlvol uw restaurant, cafe, lounge, bar of hotel aankleden? Dan kunt u samen met De Horeca Architect maatwerk meubels produceren. Daarbij hoeft u zich bij ons geen zorgen te maken om de kosten. Onze horeca meubels zijn in verschillende kwaliteiten en prijsklassen verkrijgbaar. Het aanschaffen van horeca meubilair voor uw zaak is iets waar u goed over moet nadenken.

In een gastvrije ruimte voelen uw klanten zich meer thuis. Dit zorgt ervoor dat ze ook meer zullen uitgeven in uw zaak. Daarom is het verstandig om samen met ons een prachtig interieurontwerp te maken, waar uw gasten zich thuis kunnen voelen. Bijbehorend bij het ontwerp levert De Horeca Architect al uw horeca meubilair.
Wij zijn uw de ideale partner voor horeca meubilair en uw totale projectinrichting. De Horeca Architect zorgt ervoor dat alles netjes binnen de planning gerealiseerd wordt. Daarbij leveren wij uw horeca meubilair exact zoals het ontworpen is, met de beste prijs/kwaliteit verhouding. Bij ons zijn de mogelijkheden voor maatwerk horeca meubilair zéér uitgebreid.

Bekijk nu onze collectie voor:
• Stoelen
• Banken
• Tafels
• Barstoelen
• Loungemeubelen

Collectie

Momenteel zijn wij bezig met het vernieuwen van onze producten pagina. Bekijk hier een deel van onze collectie.
Er is een kans dat uw gewenste product er niet tussen staat! Neem dan gerust contact met ons op. Wij zullen uw vraag met alle plezier beantwoorden.
Chat openen
Hartelijk welkom. Hoe kunnen we u helpen? Stuur nu een WhatsApp bericht met uw vraag en kom direct in contact met ons :)